Het team

De dagelijks leiding van De Passant ligt in de handen van drie jonge theaterprofessionals. De drie werken als een collectief, zonder specifieke rolverdeling. Ieder heeft eigen specialiteiten, maar de organisatorische structuur is niet bepaald. 

felix.jpeg

Felix Welsink

Felix weet vanaf jongs af aan al wat hij wil: theaterdirecteur worden. Deze verbinder studeerde zowel theaterwetenschap als economie en werkt als Rijkstrainee bij het Ministerie van Financiën. In zijn werk stelt Felix zichzelf continu de vraag hoe we onszelf moeten organiseren, om ervoor te zorgen dat de maatschappelijke impact van theater zo groot mogelijk is. In 2020 ontving hij het Anne Faber Stipendium, een beurs voor jonge, talentvolle zakelijk leiders in de podiumkunsten.

Schermafbeelding 2021-06-28 om 10.55.51.

Koen Verheijden

Koen is een createur in hart en nieren. In 2020 studeerde hij af als regisseur van de Toneelacademie Maastricht en sindsdien werkt hij met verschillende makers en gezelschappen samen. Bij De Passant is hij naast dagelijks leider ook schrijver en regisseur van de Nina Bobo Trilogie. Koen is een trein die nooit stopt, onvermoeibaar maakt hij en maakt hij, en heeft de kunst van getalenteerde mensen bij elkaar brengen onder de knie!

IMG_9228_ZW.jpg

Eefje van den Broek

Eefje hoopt de wereld een stukje mooier te maken met de voorstellingen waaraan zij als dramaturg een bijdrage levert. Als afgestudeerd dramaturg werkt ze samen met verschillende jonge regisseurs en als programmeur voor dans en theater. Ze is geboren en getogen in Breda, de parel van het zuiden, welke ze altijd op haar arm meedraagt. Eefje wordt gelukkig van mooie dingen in het leven, groot en klein: een goede voorstelling, een goed boek of een goed bord pasta!

Meer weten? Mail ons! hallo@depassant.org